Omistaja löysi koiransa erikoisesta asennosta – koira meni rikki?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeistä on omistajilleen paljon iloa. Koirien ja kissojen puuhastelua on hauskaa seurata, ja niiden leikit ovatkin toisinaan niin hullunkurisia, että niille ei voi olla nauramatta. Nyt eräs koiranomistaja sai pidätellä nauruaan löytäessään koiransa lattialta erikoisesta asennosta.

Nainen on kuvannut hauskalle YouTube-videolle saksanpaimenkoiran pentuaan, jonka hän löysi lattialta oma etutassu suussa. Neljän kuukauden ikäinen koira makoili selällään todella hölmistyneen näköisenä samalla kun se näytti purevan omaa tassuaan.

Nainen kuvasi koiraansa videolle hetken ennen kuin hän nosti koiran tassun pois pennun suusta. Tassun pois ottamisen jälkeen koira vasta huvittavalta näyttikin, kun sen ilme jäi edelleen todella hullunkuriseksi vaikka koiralla ei ollutkaan enää mitään suussaan.