Perhettä odotti olohuoneessa yllätys – iso varaani tuli kuokkimaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aasian maissa erilaiset liskot ja varaanit ovat melko arkipäiväinen näky luonnossa. Harva haluaisi kuitenkaan nähdä isoa liskoa kotonaan. Nyt eräs perhe yllättyi löytäessään ison varaanin olohuoneestaan.

LADbible-sivusto on julkaissut Facebookissa videon, jossa nähdään millainen yllätys perhettä oli odottanut olohuoneessa kun he olivat saapuneet yläkerrasta. Iso varaani oli ottanut itselleen mukavan asennon huoneen nurkasta eikä näyttänyt olevan menossa minnekään.

Videolla nähdään miten mies yrittää narulla tehdyllä lassolla saada varaania kiinni. Lopulta iso matelija onnistutaan vetämään talon sisältä ulos pihamaalle. Näin suureen otukseen vain harva olisi uskaltanut käydä käsiksi.

Huge Lizard In Living Room

You come downstairs and see this MASSIVE lizard in your living room, who do you call? 🦎

Publiée par LADbible sur mardi 3 avril 2018