Vahvat naiset usein eniten rikki? Suojeleeko panssari särkynyttä sydäntä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki tuntevat vahvan naisen, joka on ihailtavan itsevarma, menestynyt, kaunis ja kaiken lisäksi tavattoman mukava. Harva kuitenkaan tietää, että nämä alfanaaraat saattavat toisinaan olla sisäisesti kaikista eniten rikki. Syynä on vahvan naisen status.

Vahvoille naisille ei välttämättä anneta yhtä paljon ymmärrystä tai sympatiaa osakseen, koska kaikki yskinkertaisesti ajattelevat upean selviytyjän käsittelevän elämänsä ongelmat itse ja vaivattomasti. He saattavat kuvitella, että vahvasti eteenpäin porskuttava nainen on vastoinkäymisistä huolimatta vahva. Totuus voi olla toisenlainen.

Vahvat naiset saattavat kasvattaa ympärilleen suojamuurin, jonka läpi ei pääse kukaan. Elämän koettelemukset ovat tehneet tästä muiden silmissä joskus jopa kylmäsydämisen ja kovan, koska hän ei helposti avaudu murheistaan tai sorru voivottelemaan. Hän voi vaikuttaa jopa äärimmäisen iloiselta ja elämänmyönteiseltä – mutta todellisuudessa tuntea sydämen itkevän verta pahan olon takia. He ovat yksin.

Kaikki kokemukset ovat muovanneet hänestä päämäärätietoisesti etenevän henkilön, joka ei anna muiden vaikuttaa enää ikinä hänen omaan hyvinvointiinsa. Valitettavasti korttitalo saattaa sortua ja alimmaiseksi jää pelkojen, epävarmuuksien ja haavojen kanssa painiva nainen, joka haluaa loppujen lopuksi ainoastaan suojautua kaikelta pahalta panssarinsa avulla.

Lähde: The Power Of Silence