Delfiiniparvi kaatoi SUP-lautailijan – ei voinut tehdä mitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Surffaajat ovat merivedessä harrastaessaan joutuneet varmasti moneen otteeseen kohtaamaan pinnan alla asuvia eläimiä kuten haita, delfiinejä ja merileijonia. Tällä kerralla eräs suppaaja kohtasi veden varassa delfiiniparven.

Rannalla tilannetta kuvannut henkilö oli ollut kuvaamassa surffaajia, kun hän oli huomannut vedessä suppaajan. SUP-laudan päällä merelle päin melova mies kohtasi yllättäin ison delfiiniparven, joka ui suoraan miestä kohti otettuaan ison aallon kiinni.

Kun aalto tuli miestä kohti, delfiinit sukelsivat pinnan alle. Yksi delfiini päätti kuitenkin hypätä aallon sisältä suoraan miestä kohti ja kaataa hänet laudan päältä veteen. Onneksi miehelle ei kuitenkaan näyttänyt törmäyksessä käyvän sen pahemmin.