Demi Lovato rohkeissa kuvissa – rintavat otokset ylistävät kurveja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Demi Lovato on keskittynyt omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiinsa erityisesti kuluneen vuoden aikana. Lovato on kertonut, että hän ei aio enää kiduttaa itseään erilaisilla dieeteillä tai ajatuksella siitä, että hänen tulisi edes laihduttaa tai olla erilainen.

Naisen uudesta itsevarmuudesta ja rakkaudesta omaa vartaloaan kohtaan kertovat muun muassa kuvat, joissa nainen esittelee kurvikasta vartaloaan. Uusimmissa kuvissaan nainen esittelee etenkin hänen rintavakoaan näyttävissä uimapuvuissa ja alusasuissa.

Demi Lovato on oppinut rakastamaan omaa vartaloaan ja hän haluaa näyttää sen myös muille. Uusissa kuvissaan poptähti poseeraa hyvin itsevarmasti kameralle juhlien samalla naisellisia kurvejaan. 25-vuotias tähti on ollut noin kuusi vuotta raittiina.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Miss you guys… 🖤

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on