Huippuseksikäs Victoria’s Secret -supermalli on puoliksi suomalainen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skandinaavinen kauneus pärjää hyvin mallimaailmassa, ja ruotsalaissyntyinen Elsa Hosk onkin siitä erinomainen esimerkki. 29-vuotias Elsa Hosk on Victoria’s Secret -malli, joka on onnistunut tekemään jo usean vuoden ajan menestyksekästä malliuraa.

Splash

Elsa on edustanut Victoria’s Secretin suositulla näytöslavalla ruotsalaista kauneutta jo vuosia, mutta harva kuitenkaan tietää, että kaunotar on puoliksi suomalainen. Elsa Hoskin isä Pål on Ruotsista ja äiti Marja on Suomesta.

Elsa ei ole haastatteluissaan juurikaan puhunut etnisestä taustastaan, minkä vuoksi hänestä onkin usein puhuttu vain skandinaavisena kaunottarena. Hoskin suomalaisesta äidistä uutisoi ensimmäisenä Suomessa Como.

Elsa Hosk on nähty uransa aikana esimerkiksi Diorin, Dolce & Gabbanan, Ungaron, Lilly Pulizerin ja Guessin muotinäytöksissä sekä kuvissa. Vuonna 1988 syntynyttä Elsaa on viime vuosina nähty Victoria’s Secretin näytöksissä catwalkilla pitkine säärineen. Näyttävä neitokainen on aiemmin pelannut koripalloa ammattilaisena.

Splash
Splash News