Karmaiseva löytö kävelytieltä Jyväskylässä: ”Kyllä voi ihminen olla sairas”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koiriin kohdistuvat myrkytystapaukset ovat äärimmäisen ikäviä ja aiheuttavat paljon tuskaa paitsi koirille myös niiden perheille. Siitä huolimatta Suomesta löytyy edelleen ihmisiä, jotka yrittävät kiduttaa ja tappaa muiden lemmikkejä. Tuorein tapaus on havaittu Jyväskylän Pupuhuhdan alueella.

Emilia Kalenius julkaisi Facebookissa valokuvan, jossa nähdään miten herkkupalojen sisään on kätketty ongenkoukkuja, lasinpaloja ja mattoveitsen teriä. Jokainen näistä suupaloista voi aiheuttaa koiralle hyvin tuskaisen kuoleman.

– Kyllä voi ihminen olla sairas! Nämä löydetty 29.4. klo 23.30 PUPUHUHDASTA Vemmelsääri-kävelytien varresta 8 talon kohdalta! Jakakaa ilmoitusta, että muutkin koiranomistajat osaavat olla tarkkana!!! Tänään 30.4. joku muu löytänyt näitä lisää talon 10 pihasta, Emilia Kalenius varoittaa Facebook-viestissään.

Nyt Jyväskylässä pyydetäänkin havaintoja tappavien herkkupalojen levittäjästä. Alueella liikkuvien ihmisten tulee olla tarkkana ja pitää silmällä muita ulkona liikkujia, jotta tekijä jäisi kiinni. Herkkupalat voivat olla hengenvaarallisia myös alueella liikkuville pienille lapsille, jotka voivat epähuomiossa syödä sellaisen.

Kyllä voi ihminen olla sairas! Nämä löydetty 29.4. klo 23.30 PUPUHUHDASTA Vemmelsääri-kävelytien varresta 8 talon…

Publiée par Emilia Kalenius sur dimanche 29 avril 2018