Koira jäi nolosti jumiin – jumppapallo ei lähtenyt vatsan alta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet ovat niin uteliaita otuksia, että ne joutuvat usein juuri uteliaisuutensa vuoksi sellaiseen pulaan, josta ne pääsevät vain ihmisten avulla pois. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koira on jäänyt jumiin jumppapallon päälle.

Hupaisalla YouTube-videolla nähdään miten kultainennoutaja löytää itsensä kesken leikkien erikoisesta kiipelistä. Koira ei voinut vastustaa suurta sinistä jumppapalloa, minkä vuoksi se alkoi tönimään palloa etutassuillaan. Tämä johti kuitenkin siihen, että pallo livahti koiran vatsan alle ja jäi jumiin.

Koiran omistaja on alkanut kuvaamaan lemmikkiään videolle kun koira on alkanut leikkimään hauskan näköisesti jumppapallolla. Ei kuitenkaan mennyt aikaakaan kun koira jäi pallon päälle jumiin ja näytti katsovan omistajaansa silmiin siten, että se pyysi häneltä apua.