Näin saat elämäsi loistamaan – ole paras versio itsestäsi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Useissa eri tutkimuksissa on todistettu, että ihmisen asenteella on suuri vaikutus hänen menestymiseensä. Parhaiten elämässä pärjäävät positiivisella asenteella varustetut ihmiset. Nyt on listattu asioita, joiden avulla voi saada oman asenteen ja siten myös elämän loistamaan valoisammin.

Shine-nimisen teoksen kirjoittaneet Andy Cope ja Gavin Oattes ovat vinkanneet Femail Firstille asioita, joiden avulla voi löytää omat voimavaransa, energiansa, onnellisuutensa ja jopa elämäntarkoituksensa. Aina kannattaa elää elämää täydellä asenteella, eikä tehdä mitään puolella kädellä tai hätiköiden. Meitä kaikkia on joskus satutettu, mutta tärkeintä on päästää irti menneisyyden haamuista ja suunnata energia kohti tulevaisuutta.

Elämää kannattaa opetella katsomaan uudenlaisesta näkökulmasta. Mahdollisuuksia on kaikkialla ja onnistumisia on hyvä juhlia. Myös sitä voi juhlistaa, että elämässä ei ole tapahtunut ikäviä asioita hetkeen, kuten junan myöhästymistä tai lapsen pissavahinkoa. Elämään on hyvä löytää syy, miksi herää aamulla. Mikä on se asia, joka saa nousemaan sängystä?

Erinomaiset alusvaatteet saavat itsevarman olon. Kannattaakin panostaa seuraavasta tilistä summa uusiin alusasuihin, jotta upea olo lähtee liikkeelle jo päivävaatteiden alta. On myös järkevää ajatella, että ei ole olemassa epäonnistumisia, on vain opittavia asioita. Vapaa-ajalla kannattaa puolestaan panostaa omaan viihtyvyyteen ja siihen, että olo on turvallinen, rauhaisa ja kodikas.