Rosie Huntington-Whiteley syvähaastattelussa – raotti myös yksityiselämäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti on tehnyt YouTube-kanavalleen videosarjan, josta on hetkessä tullut hyvin suosittu. 73 Questions -sarjassa tunnetut näyttelijät, laulajat ja mallikaunottaret avaavat kotinsa oven toimittajalle, joka esittää heille nopeasti kiperiä kysymyksiä.

Tällä kerralla piinapenkkiin pääsi huippumalli ja perheenäiti Rosie Huntington-Whiteley, joka vastasi toimittajan esittämään 73 kysymykseen. Englannista kotoisin oleva nainen asuu nykyään Los Angelesissa hänen aviomiehensä Jason Stathamin ja heidän pienen poikansa Jackin kanssa.

Haastattelun aikana Rosie esittelee heidän upeaa kotiaan, joka on hyvin avara ja valoisa. Naisen mielestä äitiydessä parasta on ehdoton rakkaus, mutta pahinta vanhempien kokema syyllisyys. Rosie paljasti itsestään myös sen, että hän opiskeli japanin kieltä viisi vuotta.