Suomalaiset vloggaajat tekivät simatestin – tässä paras vappusima!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalenterikarju-nimistä kanavaa YouTubessa ylläpitävä Mikko julkaisee videoita, joiden aiheina ovat usein kierrätys, säästäminen, erilaisten asioiden listaus ja testaaminen. Tällä kerralla hän päätti maistella toisen videobloggaajan kanssa simaa.

Kalenterikarju on julkaissut kanavallaan vapun suuren simatestin, jossa hän maistelee Kaisa Ottelinin kanssa erimerkkiset simajuomat. Kaksikko arvosteli viiden eri tuottajan simat asteikolla yhdestä viiteen. Ensimmäisenä testiin pääsi Wanhan Porvoon fabriikin kotisima. Sima oli kummankin mielestä pieni pettymys, ja sai melko keskinkertaisen tuomion.

Muut arvosteluun päätyneet simat olivat Marlin perinteinen sima ja kotisima, Poikain parhaat Perinteinen sima ja Kaskein Luomusima. Testin huonoimmat pisteet sai selvästi Poikain parhaat -merkkinen sima, ja parhaimmaksi raati valitsi Marlin kotisiman.

SIMATESTIN TULOKSET:

Wanhan Porvoon Fabriikki: KotisimaKaisa: 3Karju: 2

Marli: Perinteinen simaKaisa: 3,5Karju: 3

Poikain parhaat: SimaKaisa: 1,5Karju: 1,5

Marli: KotisimaKaisa: 5Karju: 4

Kaskein: LuomusimaKaisa: 3Karju: 3,5