Täydellistä taidetta! Nämä ovat perfektionistin unelmateoksia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osoitamme kunnianosoituksen Adam Hillman -nimiselle taiteilijalle, joka on luonut äärettömän harmonisia taidekokonaisuuksia. Miehen teokset hivelevät kaikkien järjestystä ja säännönmukaisuutta rakastavien sielua. Teokset toimivat eräänlaisena ahdistuksen poistajana.

Adam Hillman kutsuu itseään esineiden järjestelijäksi. Eikä suotta, sillä miehen luomat teokset noudattavat rytmiä, järjestystä, harmoniaa ja tasapainoa. Perfektionisteille miehen teokset edustavat mielihyvää ja silmäniloa.

Taiteilija asettelee teoksiinsa värikkäitä ruoka-aineita, kasveja ja esineitä. Mies myy kuvia myös suurikokoisina tauluina, jolloin voi saada kotiinsa tai työpaikalle nautinnollista katsottavaa. Kaaosta rakastavalle teokset eivät toimi, mutta tarkkuudesta nauttiville ne edustavat maailman miellyttävintä taidemuotoa.

Break-Fast

A post shared by Adam Hillman 🌈 (@witenry) on

TBT: Dumbow, 2016

A post shared by Adam Hillman 🌈 (@witenry) on

MicrOsoft, 2016

A post shared by Adam Hillman 🌈 (@witenry) on

Bearcut

A post shared by Adam Hillman 🌈 (@witenry) on

Break-fast

A post shared by Adam Hillman 🌈 (@witenry) on

Red-it 🍉🍓🍅

A post shared by Adam Hillman 🌈 (@witenry) on