5 merkkiä, joista tiedät tyttöystävän olevan vaimomateriaalia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nykyajan kolmekymppiset saattavat suunnitella jo toista avioliittokierrosta elämässään. Toiset puolestaan ajattelevat, ovatko he löytäneet kerralla oikean ja loppuelämän kumppanin rinnalleen. Taannoin Askmen listasi merkkejä, joista tiedät onko hän se oikea.

Nyt myös parisuhdeasiantuntija Albert Salomon on pureutunut aiheeseen ja tietää kertoa, että muutamat ominaisuudet naisessa määrittelevät hänen sopivuutta vaimoksi.

Miehet alkavat etsiä vanhempana erilaista seuraa rinnalleen kuin parikymppisenä. Nuorempana tärkeysjärjestyksessä olleet ominaisuudet ovat saattaneet vaihtua uusiin ja kunnioitettavimpiin piirteisiin. Kun mies tietää tarkalleen minkälaista naista etsii rinnalleen, on hänen helpompi myös tehdä neitokaisesta oma vaimo.

Oikean naisen löydettyään mies ei kiinnitä pelkästään huomiota naisen ulkonäköön tai vartalon malliin. Toki oman kumppanin tulee viehättää, mutta ulkonäön kanssa yhtä tärkeään asemaan nousee naisen persoonallisuus ja luonne. Mikäli mies myös jakaa naisensa kanssa samanlaiset arvot ja unelmat, on suhde aina todennäköisemmin pitkäkestoisempi.

Ilman luottamusta on vaikea rakentaa kestävää parisuhdetta. Mikäli nainen on rehellinen ja häneen voi luottaa kuin muuriin, on hän myös parhainta mahdollista vaimomateriaalia. Pystytkö näkemään itsesi hänen vierellään myös vanhana? Mikäli vastasit kyllä, on aika lähteä sormuskaupoille, Salomon kirjoittaa Daily Mail -verkkolehdessä.