TMZ: Avicii teki itsemurhan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin konemusiikin tähtiin lukeutunut ruotsalainen Avicii löydettiin äskettäin kuolleena hotellihuoneestaan Omanissa sijaitsevassa Muscat Hills Resortissa, jossa hän oli lomailemassa yhdessä ystäviensä kanssa. Keikkailun kaksi vuotta sitten jättäneen supertähden perhe vahvisti myöhemmin, että kyseessä oli itsemurha.

Nyt yhdysvaltalainen viihdesivusto TMZ kertoo, että sen toimituksen saamien tietojen mukaan 28-vuotias supertähti surmasi itsensä viinipullosta peräisin olevalla lasinpalalla. Avicii oli kärsinyt jo vuosien ajan alkoholista johtuvista vakavista terveydellisistä ongelmista, joiden takia hän joutui myös perumaan keikkojaan.

Vuonna 2016 Avicii päätti lopettaa keikkailun kokonaan, mutta jatkoi kuitenkin edelleen musiikin tekemistä. Hänen oletettiin voivan jo paremmin, mutta mitä ilmeisimmin tilanne oli kuitenkin toinen. Aviciin perheen aiemmin julkaiseman tiedotteen mukaan Avicii oli ylisuorittava perfektionisti, jonka kova työtahti johti äärimmäiseen stressiin. Keikkailun lopettamisen jälkeen suosikkiartisti yritti löytää rauhan musiikista.

Introvertti Avicii kärsi urallaan stressistä ja alkoholista johtuneista terveysongelmista, mutta hänen uskottiin päässeen niistä eroon lopetettuaan keikkailun. Hänen uskottiin myös päässeen eroon alkoholismistaan, mutta vielä vahvistamattomien huhujen mukaan hän olisi taannoin alkanut käyttää alkoholia uudelleen.