Mitkä muodot! Jessica Simpson esitteli bikinivartaloaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson tunnetaan hänen urastaan musiikin parissa, mutta sen lisäksi hän on ollut myös mukana suunnittelemassa hänen nimeään kantavaa vaatemallistoa. Nyt vaalea kaunotar esitteli hänen bikinivartaloaan rantalomalla otetussa kuvassa.

37-vuotias kahden lapsen äiti on alkanut kuntoilemaan, mikä on näkyvästi tuottanut jo tulosta. Jessica Simpson poseeraa Instagramiin julkaistussa kuvassa hänen vaatekomerossaan, jossa hän on napannut itsestään peilin kautta näyttävän kuvan.

Kuvassa nainen esittelee hänen ruskettunutta ja timmiä vartaloaan kevyessä rantahameessa ja mustassa bikiniyläosassa. Jessica Simpson on aiemmin kertonut olevansa hyvin ankara itseään kohtaan ja ajattellut, että aina on jotakin parannettavaa. Tällä hetkellä hän on kuitenkin oppinut rakastamaan vatsaansa, joka on kasvattanut sisällään kaksi lasta ja läpikäynyt melkoisen muutoksen viime vuosien aikana.

Vacation closet vibes take 2 🍍

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Vacation closet vibes 🥥

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on