Leipureiden aamuyön herätys liian aikainen jopa koiralle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeillä ei ole samanlaisia velvollisuuksia ja rutiineja kuin ihmisillä. Koirien velvollisuudet rajoittuvat lähinnä kävelemiseen, rapsutusten vastaanottamiseen ja syömiseen. Aikuisten herätessä töihin ensimmäinen ulkoilu pitää kuitenkin hoitaa pois alta aikaisin aamulla haluaisi koira herätä tai ei.

Ray Prevo -nimisellä YouTube-kanavalla nähdään nyt hellyttävä tilanne, jossa koiran omistajat yrittävät saada tanskandoggin pentuaan heräämään. Pariskunnalla on Birminghamissa leipomo, minkä vuoksi heidän pitää herätä jo puoli neljältä aamuyöllä, että he ehtivät ajoissa leipomaan ensimmäistä erää bageleita.

Koiranpennunkin mielestä aamuyön herätys on aivan liian varhainen. Omistajat ovat kuvanneet videolle sitä miten he ovat yrittäneet houkutella koiraa heräämään. Pentu hieroo silmiään söpösti tassuillaan eikä haluaisi nousta sängyltä minnekään. Väsynyt koiranpentu on todella suloinen näky taistellessaan liian aikaista heräämistä vastaan.