Amy Schumer avautui väkivaltaisesta poikaystävästä: ”Juoksin henkeni edestä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amy Schumer on yhdysvaltalainen koomikko, joka on noussut suurempaan suosioon viime vuosien aikana stand up -komiikkansa lisäksi myös käsikirjoittajana, näyttelijänä ja tuottajana. Amy Schumer meni alkuvuonna naimisiin kokkina toimivan Chris Fischerin kanssa.

Amy Schumer on tällä hetkellä todella onnellinen tuoreessa avioliitossaan, mutta hänen kaikki suhteensa eivät ole olleet yhtä onnellisia. Nyt 36-vuotias Amy Schumer avautui OWN-kanavan julkaisemassa haastattelussa Oprahille siitä miten hän joutui juoksemaan entistä väkivaltaista poikaystäväänsä pakoon.

Amy Schumer kertoi olleensa suhteessa mieheen, joka oli väkivaltainen häntä kohtaan. Välillä Schumer joutui juosta miestä pakoon ulkona pelätessään oman henkensä puolesta. Lopulta nainen jätti suhteen huomatessaan, että pelon ja jatkuvan väkivallan ei kuuluisi olla osana rakastavaa parisuhdetta.

Poikaystävä oli vakuuttanut naiselle, että hän on ainoa mies joka Schumeria pystyisi ikinä rakastamaan, koska nainen ei ollut yhtään rakastettava. Mies teki kaikkensa murtaakseen tyttöystävänsä niin, että hän ei ikinä lähtisi suhteesta. Schumer huomasi, että ihminen pystyy rakastumaan sellaiseen kumppaniin, joka häntä satuttaa. Rakkauden ei kuitenkaan kuuluisi sattua, minkä vuoksi hän pystyi lopulta lähtemään suhteesta.