Asiantuntija testasi: Eroaako halpa suklaa kalliista?

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hauskoja ja informatiivisia videoita, joissa viiniasiantuntijat laitetaan arvaamaan erilaisia viinejä maistamalla mikä viini on kallista ja mikä halpaa. Nyt suklaan ammattimaistelija laitettiin arvailemaan erilaisten suklaiden hintoja.

Epicurious on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten suklaa-asiantuntija Amy Guittard onnistuu tehtävässään. Guittardin täytyy videolla arvata suklaan ulkonäön ja maun perusteella mitkä hänen eteensä asetetuista suklaista ovat kalliita ja mitkä halpoja.

Nainen pystyy kertomaan todella paljon suklaasta jo sen pelkän ulkonäön ja rakenteen perusteella. Guittard onnistuu tehtävässään erinomaisesti, ja hänen kattavien perusteluidensa myötä katsojat voivat myös itse oppia lisää tietoa suklaista ja niiden valmistusmetodeista.