Bella Hadid on huippumallien aatelia

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias malli Bella Hadid on nopeasti noussut mallimaailman kuumimpaan kärkijoukkoon ja häntä pidetään jopa supermallien ykkösenä tällä hetkellä. Hänen Gigi-siskonsa on niin ikään suosittu huippumalli, joten malliäidiltä on tullut tyttärille ensiluokkaiset geenit.

Bella ja Gigi ovat lomailleet viime päivinä vauhdikkaasti Miamissa, jossa siskokset ovat muun muassa nauttineet auringosta ja valkoviinistä huvijahdilla. Nyt Bella kuvattiin siskonsa sijaan ystävänsä Hailey Baldwinin kanssa rannalla ottamassa aurinkoa. Bellalla oli yllään niukat bikinit.

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Naiselle on alalla paljon kysyntää, mikä onkin täysin perusteltua naisen solakan mallivartalon ja persoonallisten kasvonpiirteiden myötä. Gigi-sisko nousi supermalliksi ennen Bellaa, mutta myöhemmin Bella meni suosiossa siskonsa ohi.

Splash
Splash
Splash
Splash