Bile-Dani ylistää Temptation Islandin Komatsu-Markusta: ”Ei häpeile sitä yhtään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkeihin lukeutuva Temptation Island -ohjelma marssitti kuluvalla tuotantokaudella ruutuun forssalaisen Markuksen, jolle kuvaukset olivat kuitenkin liikaa. Hän nimittäin päätti poistua kuvauksista yhdessä tyttöystävänsä kanssa ennen aikojaan. Ennen lähtöä Markus kuitenkin ystävystyi Bile-Danin kanssa.

Stara tapasi Bile-Danin, jolla oli vain hyvää sanottavaa ohjelmassa aisaparikseen muodostuneesta Markuksesta.

– Markus oli mulle tuki ja turva. Täytyy sanoa, että ilman Markusta mulla olisi monta kertaa pää kosahtanut siellä. Siitä tuli mulle hyvä ystävä, ja tänäkin päivänä ollaan vielä tosi paljon yhteydessä. Voin sanoa, että siinä on hieno mies, Bile-Dani kertoi Staralle.

– Arvostan sitä suomalaisuutta siinä miehessä niin paljon. Siinä äijässä ei ole mitään tekopyhää. Se ei esitä mitään tai olevansa parempi kuin muut. Se sanoo asiat ihan suoraan eikä sitä kiinnosta kuka kirjoittaa ja mitä kirjoittaa tai ketä kiinnostaa. Se laukoo rehellisen mielipiteensä eikä häpeile sitä yhtään.

Katso tästä Bile-Danin videohaastatteluMiehet ovat edelleen aktiivisesti yhteydessä lähes päivittäin. Kesäksi on suunnitteilla myös tapaamisia, kunhan Markus ehtii mukaan remontoinniltaan. Aika näyttää nähdäänkö Komatsu-lippalakistaan tuttu mies kesällä myös Bile-Danin keikoilla.

– Meillä on nyt tulossa grillibileet, jossa varmaan brainstormataan kaikkea kivaa. Markuksella on aina bäkkäripaikka mun keikoilla. Markus osti just talon Forssan lähettyviltä ja se on nyt sitä rempannut.

Bile-Danin tuore Syliisi-single nousi eilen Spotifyn viraalilistalla upeasti sijalle neljä. Kappaleen voit kuunnella tästä alta.

Kuuntele Syliisi-kappale Spotifystä