Emily Ratajkowskin villi tanssi bikineissä – miesten huomio 30 senttiä leuan alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski yllätti maaliskuussa jopa omat ystävänsä menemällä salaa naimisiin poikaystävänsä Sebastian Bear-McClardin kanssa. Ratajkowski ei ollut unelmoinut häistä, minkä vuoksi hänestä yllätysvihkiminen kuulosti hyvältä idealta.

Nyt Emily nähdään Instagramissa julkaisemallaan videolla tanssimassa bikineissä. Kuvakulma varmistaa, että miesten huomio kiinnittyy noin 30 senttiä hänen leukansa alle. Viime päivien rohkeat poseeraukset eivät kuitenkaan jää siihen, sillä äskettäin Emily poseerasi somekuvassa myös yläosattomissa.

Big mood @inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ciao 👋🏽💕

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

NEW @inamorataswim 📸 @livincool

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily ja Sebastian olivat heti kosimisen jälkeen kävelleet Chinatowniin ja ostaneet noin 30 grammaa puhdasta kultaa. He löysivät kultasepän, joka suostui auttamaan heitä sormusten tekemisessä illalla, kun kauppiaan liike meni kiinni. Pariskunta sulatti kullan ja teki niistä itse omat sormuksensa, joiden piti alkuperäisen suunnitelman mukaan olla vain väliaikaiset. Nyt nainen on kuitenkin jo niin kiintynyt omaan sormukseensa, että ei enää halua vaihtaa sitä.