Miehen missio Dragon Ball Z:sta – tavoitteena olla tosielämän Trunks-animehahmo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Dragon Ball Z -sarjassa esiintynyt hahmo nimeltään Trunks on violettihiuksinen supersankari. Julian Louw on puolestaan Etelä-Afrikasta Yhdysvaltoihin muuttanut stunttimies ja ammattitanssija, jonka haaveena on muokata itsensä Trunksin kaltaiseksi animehahmoksi.

Bracroft TV:n esittelemä Louw ylistää 90-luvun animesarjaa. Hänen mukaansa Dragon Ball Z on yksi kaikkien aikojen intensiivisimmistä ja parhaimmista animesarjoista. Trunks on tullut miehen suosikkihahmoksi lähinnä ulkonäöllisistä syistä. Fani ylistää myös Trunksin edesottamuksia ja menestystä.

Vartaloaan ahkerasti treenaava mies noudattaa tiukkaa ruokavaliota muistuttaakseen mahdollisimman paljon Trunksia tosielämässä. Hän värjää jopa hiuksensa violetiksi saavuttaakseen samankaltaisuutta ihailemansa piirroshahmon kanssa. Monet tunnistavat hänen esittämänsä hahmon Hollywoodin kaduilla.