Poliisikin ihmeissään – mies pahoinpiteli poikaystävänsä laulavalla muovikalalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seinälle ripustettavat laulavat muovikalat ovat tulleet suomalaisille tutuiksi lähinnä amerikkalaisten elokuvien ja televisiosarjojen kautta. Kyseessä on Big Mouth Billy Bass, joka laulaa yleensä kahta eri laulua: ”Don’t Worry, Be Happy” tai: ”Take Me to the River”.

Emme tiedä, kumpaa laulua 54-vuotiaan Gregory Carneyn muovikala oli laulanut, mutta se oli aiheuttanut miehelle ja hänen poikaystävälleen Larry Timmermanille massiivisen perheriidan Floridassa. Carney oli viettänyt aikaansa laulavan kanssa lauleskellen, eikä Timmerman jaksanut kuunnella sitä. 52-vuotias Timmerman heittikin laulavan kalan roskikseen.

Tästä kehkeytyi riita 17 vuotta yhdessä olleen pariskunnan välille, ja Carney kävi hakemassa muovisen kalan roskiksesta. Sen jälkeen mies heitti partneriaan kalalla aiheuttaen avohaavan Timmermanin päähän. Gregory Carney pidätettiin ja hän joutuu oikeuden eteen toukokuun puolessa välissä, The Smoking Gun uutisoi.