Nainen väitti homoseksuaalisuutta poikkeavuudeksi – Twitter sulki tilin

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten asenteet ovat muuttuneet rajusti viime vuosikymmeninä suvaitsevampaan suuntaan homoseksuaalisuuden suhteen. On ymmärretty, että seksuaalinen suuntautuminen ei ole valinta, vaan biologinen ominaisuus. Tätä ei eräs nainen ymmärtänyt.

Twitterissä käytiin muutama päivä sitten rajuluonteinen keskustelu homoseksuaalisuudesta. Talousanalyytikkona Goldman Sachsilla työskentelevä NonyeBiko twiittasi, että homoseksuaalisuus ei ole luonnollista. Hänen mukaansa kukaan ei synny homoksi, vaan kyseessä on psykologinen ongelma, jonka voi parantaa esimerkiksi terapian avulla.

– Anusta ei ole suunniteltu ottamaan asioita vastaan, vaan poistamaan niitä. Mikäli mies haaveilee peniksensä työntämisestä naisen anukseen, saattaa hän kärsiä homoseksuaalisista taipumuksista, NonyeBiko muun muassa twiittasi.

Yhdessä twiitissä käyttäjä kysyi, onko kukaan koskaan nähnyt kahta urospuolista koiraa yhtymässä toisiinsa. Hän oli kertonut olevansa filosofian tohtori psykologiasta, mutta moni Twitter-käyttäjä uskalsi epäillä naisen ammattitaitoa. Hänen twiittejään ehdittiin jakamaan 4.000 kertaa ja hän sai noin 600 vastausta, kunnes Twitter päätti sulkea naisen tilin. Asiasta uutisoi The Daily Dot.

Twitter