Tämäko muotia?! Yritys myy farkkujen riekaleita 150 eurolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotia on lähes mahdoton ennustaa varsinkin pitkällä aikavälillä, ja usein käy niin, että joku todella erikoinen muotivillitys leviää maailmanlaajuiseksi. 1980-luvulla vanhempia ihmetytti revittyjen farkkujen nousi kansainväliseksi trediksi, ja nyt siinä on menty äärimmäisyyksiin.

Tredit tulevat ja menevät usein noin 20-30 vuoden kierrolla, mutta nyt farkkumerkki Carmar Denim on ryhtynyt myymään Extreme Cut Jeans -tuotetta, jollaista ei ole ennen nähty. Kyseessä ovat siis denim-farkkujen riekaleet, joista joutuu maksamaan peräti 150 euroa. Housuiksi niitä tuskin voi sanoa, sillä ostaja saa rahojensa vastineeksi käytännössä ainoastaan farkkujen saumat.

Extreme Cut Jeansin väitetään olevan ensi kesän trendi, mutta Suomen leveysasteilla niistä tuskin tulee ainakaan kaiken kansan suosikki. Los Angelesissa toimivan Carmar Denimin tuote tarjoaa sivullisille hyvän näkymän housujen sisään, jos joku uskaltaa vetää tuotteen jalkaansa.