Äiti jätti pikkulapset helteellä autoon – tuomittiin kuolemantuottamuksista 20 vuodeksi vankilaan

Ohhoh! · Stara.fi

Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen, mutta parhaimmillaan meilläkin voidaan nähdä jopa yli 30 asteen helteitä. Silloin lasten ja lemmikien jättäminen autoon ei tulee kyseeseen, ellei autossa ole ilmastointi varmuudella käynnissä. Nyt Yhdysvalloissa on saatu siitä jälleen karmaiseva esimerkki.

25-vuotias Teksasin Fort Worthissa asuva Cynthia Marie Randolph päätti antaa kaksivuotiaalle Juliet-tyttärelleen opetuksen, kun tämä ei halunnut nousta ulos autosta. Äiti jätti tytön ja tämän alle puolitoistavuotiaan Cavanaugh-veljen autoon ja lähti itse sisään käyttämään huumeita.

Lopulta tilanne paljastui, mutta silloin oli jo myöhäistä. Ensihoitajat löysivät lapset autosta kuolleina, ja auton lämpötila oli tuolloin 38 astetta. Parker Countyn tuomioistuin tuomitsi äidin kuolematuottamuksesta 20 vuodeksi vankeuteen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.