Autoilija yritti kurvata toisen eteen – seurauksena kivi-paperi-sakset!

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tien päällä tapahtuviin erimielisyyksiin ei aina tarvitse vastata tieraivolla. Joskus ongelmat voi ratkoa rauhanomaisin ja kekseliäin keinoin, kuten tuoreella Facebook-videolla.

Marco Sanchez oli jumissa liikenteessä Texasin Houstonissa, kun hän huomasi vierellään ajaneen yrittävän päästä hänen kaistalleen. Sanchez päätti haastaa katumaasturin ajajan pieneen kilpailuun kivi-paperi-sakset -pelin muodossa.

– Yritätkö päästä tälle kaistalle? Pelataan kivi-paperi-saksia. Päästän sinut ajamaan tähän jos voitat, Sanchez sanoo videolla.

Miehet pelasivat kolme erää joiden voittajaksi katumaasturin kuljettaja selvisi. Niinpä Sanchez piti lupauksensa, ja päästi hänet ajamaan eteensä.

 

Follow me on INSTAGRAM for more funny videos! @thiskid300Stuck in Houston traffic like always! 🙄 And this guy wanted to get in front of me! And I wasn’t gonna have it TODAY….with out challenging him on a game of Paper-Rock-Sciccors 😂😂😂😂 Respect to Josh Argento For being an awesome person!! 😂👏🏻👏🏻😭 #HoustonTraffic #HoustoniansAreCrazyDrivers #Challenge #PaperRockSciccorsChallenge #Lol #HavingFun #MakingTheBestOutofEverything #SubaruOfClearLake #Lecrae

Publiée par Marco Sanchez sur samedi 28 avril 2018

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.