Bile-Dani joutui koville Temptation Islandin jälkeen: ”Mietin miten saan pääni kasaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saavat seurata vielä hetken suosittua Temptation Island -realitysarjaa, jossa sinkut ja varatut viettävät samassa lomakohteessa viinanhuuruisia bileitä ja deittailevat toisiaan kameroiden kuvatessa. Tämän vuoden yllättäjä on ollut Bile-Dani, jonka suhteen jatkuminen tyttöystävä Even kanssa jännittää parhaillaan kovasti.

Katso tästä Bile-Danin videohaastatteluStara tapasi juuri uuden Syliisi-singlen julkaisseen Bile-Danin ja tiedusteli rankan reissun tuntemuksia. Televisiokatsojat ovat saaneet jo huomata, että tyttöystävästä erossa oleminen ottaa koville. Danilla oli kuitenkin kuvauksissa yksi odottamaton seikka, joka auttoi häntä jaksamaan.

– Mä kirjoitin päiväkirjaa, joka oli sinisessä Muumit-vihossa. Päiväkirja oli oikeastaan mun psyykkeen pelastus siellä, että mä sain purettua fiiliksiä edes jotenkin. Siihen oli auringon noustessa joka aamu kiva kirjoittaa eilisen päivän fiiliksiä, että mikä silloin mietitytti. Reissun jälkeen oli sitten paljon helpompi käydä läpi kaikki fiilikset, Bile-Dani kertoi Staralle.

Kuuntele Syliisi-kappale Spotifystä– Pari viikkoa reissun jälkeen mä masistelin himassa. Olin aivan erakko. En lähtenyt ulos ja kävin vain nopeasti Porvoossa morottamassa frendit ja kertomassa, että elossa ollaan. Sit menin himaan, jossa mietin vaan miten saan mun pääni kasaan. Sit lopulta päätin, että nyt mennään studiolle ja että nyt on pakko pukea nää fiilikset sanoiksi ja biisiksi.

Bile-Dani siis julkaisi äskettäin Syliisi-singlen, joka nousi suoraan Spotifyn Top 100 -listalle. Kappale sai alkunsa Temptation Islandilla kirjoitetusta päiväkirjasta, mutta se ei kuitenkaan suoraan kerro realitysarjan kuvauksista.

– Syliisi-biisissä on kohtia, jotka voisivat johtaa suoraan Temppareihin, mutta biisi kertoo ikävästä ja kaipuusta. Siitä kun sä päästät sun mielikuvituksen valloilleen ja epäilet jotain asioita. Se on biisi siitä mitä sun mieli tekee, eikä niinkään Temppareista.