Bob Dylan julkaisi viskimerkin – valikoimassa kolme eri vaihtoehtoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nobelin kirjallisuuspalkinnon voittanut laulaja-lauluntekijä Bob Dylan on julkaissut oman viskimerkkinsä. Heaven’s Door -nimistä viskiä on saatavilla kolmella eri menetelmällä valmistettuna. Muusikon käsityöläisviskejä on valmistettu vuosien ajan.

Bob Dylan on yhdistänyt voimansa amerikkalaisten viskivalmistajien kanssa tuomalla markkinoille Heaven’s Door -nimisen viskikokoelman. Tuotantoon kuuluu Tennessee Straight Bourbon Whisky, Double Barrel Whisky ja Straight Rye Whiskey. Viskejä voi ennakkotilata Heaven’s Doorin nettisivuilta.

Viskit maksavat 50–75 euroa. Bob Dylan sai ensimmäisen levytyssopimuksensa vuonna 1961. Häntä pidetään yhtenä folk- ja rock-musiikin suurimmista ja arvostetuimmista nimistä. Knockin’ on Heaven’s Door on yksi hänen tunnetuimmista hiteistään ja antanut kaiketi nimen myös miehen viskimerkille.

Our whiskeys showcase special blends, unique barrel finishes and rare stocks.

A post shared by Heaven’s Door (@heavensdoorwhiskey) on