Lewis Hamilton etsii seuraa deittisovelluksella!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime sunnuntaina Bakun F1-katuratakilpailussa voittoon ajanut formulakuski Lewis Hamilton on yhdistetty romanttisessa mielessä useisiin maailmanluokan naisiin. Hänen tunnetuin rakkaustarinansa lienee kuitenkin vuosikausien on-off -suhde Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingeriin.

Nyt 33-vuotias kilpakuljettaja etsii elämänsä naista treffisovellusta hyödyntäen. Miehen puhelimessa on Raya-niminen sovellus, joka on tavallaan luksusluokan treffisovellus. Applikaatiossa voi asettaa tiukat ehdot hakemalleen seuralle. The Sunin mukaan Lewis Hamilton onkin nähty viimeaikoina sosialisoimassa ahkerasti matkustamissaan kohteissa.

Miehen kerrotaan olevan onnellinen sinkkuna, mutta haluaisi tietysti löytää aidon rakkauden elämäänsä. Lewis Hamilton ei ole ensimmäinen maailmanluokan tähti, joka käyttää Rayaa kumppanin etsimiseen. Muun muassa Kelly Osbourne, Ruby Rose, Cara Delevingne, Joe Jonas ja Lily Allen ovat luoneet profiilinsa sovellukseen.