Prinssi Harry jätti pizzan – ryhtyi häädieetille

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden seuratuimmat häät lähestyvät jo kovaa vauhtia, sillä Prinssi Harry ja Meghan Markle avioituvat lähiaikoina. Häihin on enää pari viikkoa aikaa, minkä vuoksi pariskunta onkin laittanut kovemman vaihteen päälle heidän häädieettinsä suhteen.

Prinssi Harry on ryhtynyt häädieetille, jota varten hän on siistinyt ruokavalionsa yhtä puhtaaksi kuin hänen tulevalla morsiamellaan ja aloittanut myös treenaamisen kuntosalilla. Daily Mail -sivuston mukaan miehellä on jäsenyys kuntosalille, joka maksaa hänelle noin 650 euroa kuukaudessa.

33-vuotias prinssi on alkanut juomaan tuorepuristettuja mehuja, hän on jättänyt prosessoidut ruoat ruokavaliostaan pois ja vähentänyt hiilihydraattien syömistä. Mies jätti myös pizzan syömisen, mutta ei ole luopunut herkuista turhaan, sillä hän on laihtunut häitä varten jo yli kolme kiloa. Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään 19. toukokuuta.