Rajavartiolaitoksen uskomaton löytö – urheilukassissa elävä tiikerinpentu

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rajavartio- ja tulliviranomaisten haaviin päätyy toisinaan erikoisiakin esineitä ja asiota. Taannoin Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla vartioivat viranomaiset löysivät kuitenkin jotain, mitä he tuskin osasivat odottaa.

Rio Granden lähettyvillä partioineet viranomaiset näkivät kolme ihmistä yrittämässä ylittää laittomasti rajaa. Rajanylittäjät pakenivat takaisin Meksikoon, mutta ehtivät pudottaa Yhdysvaltojen puolelle urheilukassin.

Kassin sisällä oli elävä, joskin tajuttomassa tilassa ollut tiikerin poikanen. Sen arvioidaan olevan neljä kuukautta vanha.

Tiikeri on sittemmin toimitettu Brownsvillen Gladys Porterin eläintarhaan. CBS News -uutissivuston mukaan sen uskotaan toipuvan täysin koettelemuksestaan.