Seksuaaliterapeutti paljasti: ”Pariskuntien kuusi yleisintä seksifantasiaa”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksuaaliset fantasiat voivat toimia pariskuntien kipinämittarin lisääjinä tai omatoimisen romantiikan nautinnon vauhdittajina. Joidenkin ihmisten fantasiat jäävät pelkästään ajatuksen tasolle, mutta mukana on myös heitä, jotka haluavat kokeilla ja toteuttaa niistä kaikki.

Huffington Post on koonnut seksuaaliterapeuttien kuulemia fantasioita yhdelle listalle. Mukaan on päässyt kuusi suosituinta, joista ensimmäisenä mainitaan kolmen kimppa. Etenkin pariskunnat haaveilevat yhden ylimääräisen henkilön mukaan ottamista petipuuhiinsa. Yhtä yleistä on haaveilla alistusleikeistä, joissa kumppanukset kokeilevat sekä alistajan että alistettavan rooleja.

Erään parisuhteiden seksielämään erikoistuneen terapeutin mukaan ihmiset, etenkin miehet, fantasioivat yllättävän paljon jalkoihin liittyvistä seksuaalisista mielikuvista. Listalle on päässyt myös heteroiden haaveilema seksi samaa sukupuolta olevan kanssa.

Pariskunnat voivat parantaa suhteensa seksuaalista tyytyväisyyttä keskustelemalla avoimesti omista haluista ja odotuksista. Yksi yleisimmistä fantasioista on multiorgasmien antaminen kumppanilleen. Tätäkin taitoa voi harjoitella tai ottaa avuksi esimerkiksi yhdessä hankittuja seksivälineitä. Yllättäen kyllä, myös oman kumppanin näkeminen vieraan henkilön kanssa sekstailemassa kiihottaa monia ainakin fantasian asteella.