Jethro Rostedtin uskomaton muodonmuutos – näyttää 10 vuotta nuoremmalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Onnenpyörää TV5-kanavalla luotsaava turkulainen kiinteistömoguli Jethro Rostedt on muuttunut mies. Bisnesmiestä ei ole enää tunnistaa samaksi henkilöksi ainakaan tuoreimman Instagram-kuvan perusteella. Jopa fanit ovat äimistyneitä uudesta ulkonäöstä.

Suomalainen televisiopersoona ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt on 42-vuotias kolmen lapsen isä. Kiireinen elämäntyyli on näkynyt aiempina vuosina myyntimiehen vartalolla pienenä pyöreytenä, mutta nyt kiloista ei näytä olevan jälkeäkään. Mies näyttää uudessa kuvassa vuosia nuoremmalta.

Aninkaisten Kiinteistövälityksen toimitusjohtaja nousi kuuluisuuteen kymmenen vuotta sitte Diili -televisio-ohjelmasta. Vaikka hän sijoittui kilpailussa kolmanneksi, on hän esiintynyt sen jälkeen lukuisissa suomalaisissa ohjelmaformaateissa. Lopulta hän pääsi tähdittämään omaa nimeään kantavia sarjoja, Myyntimies Jethro, Kauppaneuvos Jethro ja Myyntimies Jethro matkoilla.

Time to Ford fiesta!! 🚗 #juhannus #yolo

A post shared by Jethro Rostedt (@jethrorostedt) on