Kate Hudson paljasti raskaudestaan – tytön odottaminen eroaa pojan odottamisesta

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi nousivat muun muassa Kuinka hukata kundi 10 päivässä ja Kultaakin kalliimpaa -elokuvat. 39-vuotias Kate ilmoitti noin kuukausi sitten, että hän odottaa tyttövauvaa poikaystävänsä Danny Fujikawan kanssa.

Kate Hudsonilla on edellisistä liitoistaan kaksi lasta, Ryder Robinson ja Bingham Hawn Bellamy. Uusin tulokas tulee olemaan kuitenkin Hudsonin ja hänen tuoreen poikaystävänsä Danny Fujikawan ensimmäinen yhteinen lapsi. Hudson on kokenut tämän raskauden aikana itsensä paljon pahoinvoivemmaksi, mikä hänen mielestään liittyy siihen, että hän odottaa nyt tyttöä.

Kate Hudson kertoi People-sivustolle, että vatsassa kasvava tyttövauva on selvästi viestinyt naiselle, että hänen tulee hieman hidastaa. Huonon olon lisäksi Hudson on huomannut, että hän ei voi tässä raskaudessa tehdä niin fyysisesti raskaita asioita kuin aiemmissa. Nainen onkin nyt liikuntamuotoinaan käyttänyt vain hidasta ja lempeää joogaa sekä kävelyä.