Kylie Jennerin meikkejä suomalaiskauppoihin? Suunnitelmissa uusia aluevaltauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Menestyksekkään meikkibisneksen perustanut Kylie Jenner on yksi maailman rikkaimmista 20-vuotiaista. Vastikään esikoisensa synnyttänyt Kardashianin klaanin kuopus suunnittelee, että hän laajentaa Kylie Cosmetics -brändiään nettikaupasta myös kauppojen hyllyille.

Kim Kardashian ja Kylie Jenner vierailivat Evening Standard -lehden vieraina. Kardashian haastatteli Jenneriä nuoren naisen itsetunto-ongelmista, äitiydestä ja kuuluisuuden varjopuolista.

Samalla Kylie Jenner paljasti, että hän haluaisi laajentaa meikkibisnestään nettikaupoista kivijalkamyymälöihin. Naisen suurimpana unelmana on saada tuotteensa myytäviksi ympäri maailmaa.

Kylie Jenner on nimetty kauneusteollisuuden suurimpien nimien joukkoon. Naisen julkaisemia tuotesarjoja on myyty loppuun ennätyksellisen nopeasti heti ilmestymisensä jälkeen. Vuonna 2016 perustettu Kylie Cosmetics myi viime vuonna meikkejä 276 miljoonan euron arvosta.

@eveningstandardmagazine

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

She’s the youngest member of the world’s most famous family, whose company @KylieCosmetics is set to turn her into a beauty billionaire. In this week’s #ESmagazine our cover star @KylieJenner talks to her big sister @KimKardashian in an exclusive interview about fame, family, motherhood and turning her insecurities into a business empire. This is one Beauty Edition you won’t want to miss. Pick up your copy this Thursday London! #ESmagazine x #KylieJenner #ESBeautyEdition @eveningstandardmagazine Editor: @Laura_Weir Photographed by: @nagi_sakai Stylist: @annatrevelyan Hair by: @andrewfitzsimons Make Up by: @makeupbyariel Beauty Director: @roseharrietbeer Arts & Entertainment Director @dee_acharya

A post shared by Evening Standard Magazine (@eveningstandardmagazine) on