Lordi julkaisi uuden singlen – katso tästä musiikkivideo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen hardrockyhtye Lordi julkaisi tänään uuden singlensä Naked In My Cellar. Kyseessä on toinen single ja ensimmäinen musiikkivideo 25. toukokuuta ilmestyvältä albumilta Sexorcism. Albumilta on kuultu jo aiemmin single Your Tongue’s Got The Cat.

Yhtyeen yhdeksäs pitkäsoitto Sexorcism äänitettiin viime syksynä. Äänityksestä ja miksauksesta vastaa Mikko Karmila ja masteroinnista Mika Jussila.

– Yritettiin saada albumille samaa fiilistä ja tarttumapintaa melodioihin sekä kertseihin, mitä kolmella ensimmäisellä Lordi -albumilla oli. Albumilta löytyy tasavahvaa Lordi -kamaa, melodista hevirockia, Mr. Lordi kertoo.

– Löyhänä teemana on tällä kertaa manaus, joka on ainut kauhugenren teema, jota ei ihan hirveästi ole aiemmilla Lordi -levyillä käsitelty. Otettiin kutosvaihe päälle levylle, se kuulostaa paljon rehvakkaammalta, ei himmailtu ollenkaan.

Uuden albumin julkaisun jälkeen yhtye kiertää Keski-Euroopan festivaaleja ja syksyllä luvassa Euroopan kiertue.