Poliisitkin ihmeissään – henkilöauto roikkui sillalta köyden varassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanadan Torontossa törmättiin varhain keskiviikkoaamuna erikoiseen näkyyn. Paikalliselta Millwoodin sillalta roikkui sininen Honda Civic -henkilöauto. Paikalle saapuneet poliisit olivat ihmeissään tapauksesta.

Henkilöauto roikkui kaapeleiden varassa noin 12 metrin korkeudella maasta. Viranomaiset epäilivät ensin auton olleen osa elokuvan kuvauksia. Koska he eivät löytäneet tietoja kuvauslupien myöntämisestä, päättelivät poliisit kuitenkin myöhemmin kyseessä olleen pitkälle viety käytännön pila.

– Uskomme toistaiseksi tapauksen olleen tarkoitettu pilaksi, Toronton poliisi kuvaili tiedotteessa.

Auto poistettiin turvallisesti palokunnan toimesta. BBC:n mukaan tapausta tutkitaan ilkivallantekona.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.