Ohhoh, plus-malli käyttää käsittelemättömiä kuvia mainoksissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Muotialalla suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosien aikana kasvattanut kaunotar on suunnitellut myös omia alusvaatteita ja uimapukuja.

Ashley Graham toimii itse mallina omalle Swimsuits for all -uimapukumallistolleen. Nainen päätti tällä kerralla käyttää mainoskuvinaan käsittelemättömiä paparazzien ottamia kuvia, joissa yhtäkään vartalo muhkuraa tai selluliittia ei pääse korjaamaan itse valotuksella tai jälkikäteen kuvankäsittelyohjelmilla.

Swimsuits for all -uimapukuja löytyy joka koossa niin hoikille kuin hieman runsaskurvisimmillekin naisille. Ashley on aiemmin kuvannut uimapukumallistojensa mainoskuvia mallikollegojen, ystävien ja jopa äitinsä kanssa. Tällä kerralla hän päätti kuitenkin käyttää paparazzien nappaamia kuvia, joissa kuvakulmaan tai valotukseen hän ei ole pystynyt itse vaikuttamaan.