Britney Spears julkaisi treenivideon – tässä tavoitetta pariskunnille

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on tällä hetkellä fyysisesti varmasti paremmassa kunnossa kuin ikinä aikaisemmin. Nainen on viime aikoina viihtynyt erityisen paljon urheilutopeissa ja pienissä shortseissa ja julkaissut tasaisin väliajoin itsestään videoita ja kuvia, joissa hän treenaa.

Britney Spearsin ja fitnessmalli Sam Asgharin alettua tapailemaan nainen on nähty entistä useammin kuntosalilla. Nyt videolla nähdään miten pariskunta onnistuu treenaamaan myös yhdessä. Treenin aikana Britney toimii miehelleen lisäpainona ja saa myös mieheltä apua omiin treeniliikkeisiinsä.

Pariskunta tapasi ensimmäistä kertaa toisensa Spearsin musiikkivideon kuvauksissa, joissa nainen sai mallikomistuksen puhelinnumeron. Pari viettää tiiviisti aikaa yhdessä ja jakaa myös yhteisen intohimon treenaamista kohtaan.

Stronger together @samasghari 👯‍♀️🍏👯‍♀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on