Ikäero peräti 47 vuotta – Caitlyn Jenner naimisiin mallityttöystävänsä kanssa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuolensa totaalisesti korjannut 68-vuotias Caitlyn Jenner on aiemmin kertonut etsivänsä oikeaa miestä rinnalleen. Nyt nainen on kuitenkin rakastunut palavasti 21-vuotiaaseen ystäväänsä, Sophia Hutchinsiin. Kaksikko suunnittelee häitä.

Mirror-lehti on paljastanut, että Caitlyn Jenner ja häntä 47 vuotta nuorempi malli Sophia Hutchins ovat enemmän kuin ystäviä. Itseasiassa he asuvat saman katon alla ja suunnittelevat avioon astumista. Pepperdinen yliopistossa opiskeleva Hutchins on niin ikään transsukupuolinen, ja nainen on kertonut, että Caitlyn Jenner on toiminut hänen yhtenä suurimpana esikuvana.

Kaksikon suhde paljastui, kun Sophia Hutchins julkaisi kuvan Caitlyn Jennerin koirasta. Kuvassa nainen kertoo viettävänsä aikaa sydänkäpysensä kanssa. Lisäksi hän oli lomalla samassa hotellissa Jennerin kanssa. Heidät on nähty tiiviisti yhdessä viime aikoina erilaisissa tapahtumissa.

⛳️ Scottsdale National #PXG

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on