Christina Aguilera tekee paluun – uusi levy kesäkuussa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mittavan uran musiikin parissa tehnyt Christina Aguilera on viettänyt melko kauan hiljaiseloa julkisuudesta ja musiikkiteollisuudesta. Nyt nainen on kuitenkin lopettanut taukonsa musiikin teon suhteen ja julkaissut yllätyksenä uuden Accelerate-nimisen kappaleen.

Accelerate-nimisellä kappaleella on mukana myös kaksi räppäriä, Ty Dolla $ign ja 2 Chainz. Eilen julkaistulla musiikkivideolla nainen nähdään melko yllättävässä tyylissä, koska aiemmin aina runsaasti meikattu laulaja on hyvin luonnollisen näköinen tai jopa meikitön eri kuvissa.

Accelerate-single on ensimmäinen julkaisu naisen tulevalta levyltä. Liberation-niminen albumi julkaistaan 15. kesäkuuta, mutta se on jo nyt ennakkotilattavissa julkaisupäivälle.