Euroviisujen seksikkäin kaunotar! Tämä tyrmäävä laulajatar edustaa Kyprosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla Euroopassa nousee parhaillaan viisukuume, kun kuluvan vuoden Euroviisut lähestyvät jo kovaa vauhtia. Tänä vuonna kilpailut järjestetään viime vuoden voittajamaassa, eli Portugalin Lissabonissa. Suomea edustaa Saara Aalto.

Kilpailijat valmistautuvat jo täysillä tulevaan koitokseen, sillä tällä viikolla harjoituksia on järjestetty jo runsaasti. Samalla nähdään millaisia viisuedustajia eri mailla on ja hieman myös esimakua heidän tulevista esiintymisistään ja esiintymisasuistaan.

Yksi joukosta esiin noussut kaunotar on Kyprosta edustava Eleni Foureira, joka lienee ellei koko kilpailun seksikkäin kaunotar niin ainakin kirkaasti kärkikaartia. Hän esittää Euroviisuissa kappaleen Fuego, joka tarkoittaa suomeksi Tulta. Foureira kuvattiin harjoituksissa eilen perjantaina.

Splash
Splash
Splash
Splash