Kuvat Saara Aallon viisuharjoituksista! Upea show tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä menestystä viime aikoina upeasti saanut laulaja Saara Aalto edustaa parhaillaan Suomea Euroviisuissa, jonne hänen kilpailukappaleekseen valittiin taannoin Monsters. Kilpailijat ovat viettäneet jo päiväkausia kohteessa, ja parhaillaan esiintyjät harjoittelevat aktiivisesti.

Eilen Saara Aalto kuvattiin Monsters-kappaleensa harjoituksissa Portugalin Lissabonissa. Nyt ryhmät harjoittelevat jo esiintymisvaatteissa ja täysien koreografioiden kanssa. Kuvien perusteella Suomella on tulossa erittäin näyttävä show.

Harjoitusten myötä paljastui myös millaisilla lavasteilla Saara Aalto Suomea edustaa. Hänellä on esiintymislavalla kaksisuuntainen portaikko, jonka yläpäässä on pienellä tasanteella paitsi tilaa esiintymiselle myös suurikokoinen timanttia muistuttava koriste. Aallon tanssijoilla on yllään sotilaspukuhenkiset puvut.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash