Kylie Jenner vauvansa kanssa – suloinen yhteiskuva julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner sai räppäri Travis Scottin kanssa esikoisensa Stormi Websterin 1. helmikuuta. 20-vuotias tähti juhli juuri monta päivää Coachella-festivaaleilla jättäen kahden kuukauden ikäisen vauvansa kotiin. Nyt pariskunta on kuitenkin viettänyt perheenä aikaa lomailun merkeissä.

Kylie Jenner on nyt viettänyt hieman enemmän tyttärensä kanssa aikaa palattuaan Coachellasta. Pienen tytön äiti on nauttinut aurinkoisesta päivästä Travisin kanssa upealla hiekkarannalla ja jahdilla, jonne myös Stormi oli päässyt mukaan. Nyt Jenner julkaisi suloisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan Stormista ja hänestä suloisen yhteiskuvan, jossa tyttö on äitinsä sylissä. Jenner näyttää todella rentoutuneelta lomalla ja poseeraa kuvassa lapsensa kanssa ilman pisaraakaan meikkiä, mikä on nuorelle kosmetiikka-alan yrittäjälle harvinaista.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on