Suomalaisryhmä aikoo kaivertaa Donald Trumpin kasvot jäävuoreen – hyvästä syystä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Donald Trump saattaa saada kasvonsa vuoren kylkeen, mutta ei ehkä sillä tavoin kuin hän toivoisi. Suomalaisen Melting Ice Association -aktivistiryhmän tavoitteena on taistella erikoisella tempauksella ilmastonmuutosta vastaan.

Melting Ice Association haluaa kaiverruttaa noin 35 metriä korkeat Donald Trumpin kasvot pohjoisnapa-alueella sijaitsevaan jäävuoreen. Jäävuoren sulamista ilmastonmuutoksen seurauksena päästäisiin seuraamaan verkossa.

Project Trumpmore -hankkeen toteuttamista varten pyritään keräämään noin 400.000 euron edestä rahaa. Projektin sivujen mukaan Trumpin kasvot kaiverrettaisiin suomalaisista ja mongolialaisista jäänveistäjistä koostuvan tiimin toimesta.

Donald Trump herätti viime elokuussa kritiikkiä Yhdysvallat pois Pariisin ilmastosopimuksesta. Yhdysvaltojen nykyinen presidentti on kertonut julkisuudessa, ettei hän usko ihmisten aiheuttamaan ilmastonmuutokseen.