Kammottava löytö jäätelöstä – keskeltä törrötti rotan häntä

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan ruokapakkausten seasta voidaan löytää sinne kuulumattomia asioita ja jopa eläimiä, jotka ovat jossakin vaiheessa tuotantoa joutuneet ruoan sekaan. Usein löydökset voivat olla pieniä hyönteisiä, liskoja tai jopa jyrsijöitä. Tällä kerralla eräs nainen teki kauhistuttavan löydön jäätelöstään.

Kiinalainen nainen teki kauppaan valituksen huomatessaan, että hänen jäätelössään on rotan osa. Nainen oli syönyt makeaa herkkuaan tyytyväisenä kunnes sieltä oli alkanut pilkistämään jotakin tummaa ja kovaa. Aluksi nainen oli luullut sitä perhosen toukaksi, mutta lopulta hän oli nähnyt, että kyseessä oli rotan häntä.

Nainen oli ehtinyt jo syömään jäätelöä hännän ympäriltä ennen kuin hän huomasi, että siinä oli mitään jäätelöön kuulumatonta. Nainen vaati myyjältä 50.000 juanin korvausta, joka vastaa euroissa noin 6.500 euroa. Myyjä tarjosi aluksi naiselle vain mehujäitä korvaukseksi, mutta suostui lopulta maksamaan hänelle 2.000 juania, joka on noin 260 euroa.