Mies selvitti viimein – miksi kaikki tööttäävät New Yorkin liikenteessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suurkaupungeissa ihmiset ovat tottuneet siihen, että he joutuvat päivittäin liikkumaan autolla ruuhka-aikana ja seisomaan pysähtyneessä liikenteessä. Tästä huolimatta ihmiset tuntuvat joka päivä olevan yhtä tuohtuneita liikenteen hitaudesta vaikka se ei heitä yllättäisikään.

Nyt koomikko Jeff Seal päätti kuvata hänen YouTube-kanavalleen New Yorkin kaduilla videon, jossa hän kysyy auton torvea soittaneilta kuskeilta minkä vuoksi he tööttäsivät. Auton torvi on tarkoitettu sitä varten, että sillä ilmoitetaan muille kuskeille hädästä. Seal ei kuitenkaan usko, että jokaisella ruuhkaan joutuneella olisi oikea hätä.

Ihmiset myöntävät soittavansa herkästi auton torvea siksi, että liikenne sujuisi nopeammin. He antavat torvella äänimerkin muille kuskeille, että he ajaisivat eteen päin. Tämän lisäksi he ilmoittavat toiselle kuskille, että tämä teki liikenteessä jotakin väärin. Toisinaan he ilmoittavat auton torvella myös vain omasta turhautumisestaan tai omasta henkilökohtaisesta kiireestään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.