Naisella erikoinen autofetissi – jahtasi naapuruston ajoneuvoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kevät saa tunnetusti hormonit hyrräämään. Näin kävi myös Pennsylvanian osavaltiossa West Norritonin kaupungissa asuvalle naiselle, joka jahtasi ajoneuvoja pitkin naapurustoa. Naisella on autofetissi, eli mekanofilia.

Autoista kiihottuvat ihmiset kärsivät mekanofiliasta. Samainen fetissi kannusti erään naisen juoksentelemaan liikenteen seassa huhtikuun lopulla. Autojen perässä juosseen naisen kintereillä hölkkäsi kaksi muuta naista, jotka myöhemmin osoittautuivat henkilökohtaisiksi avustajiksi. Paikalle soitettiin poliisit.

Poliisit ottivat liikenteen seassa sinkoilleen naisen kiinni ja käsivät häntä menemään kotiinsa. Mekanofiili selitti poliiseille, että hän kiihotuu ajoneuvoista seksuaalisesti, eikä tarkoituksena suinkaan ole aiheuttaa vaaratilanteita. Hän ainoastaan halusi nähdä upeat autot.

The Smoking Gunin mukaan poliisit saattoivat naisen kotiinsa, mutta heillä oli vaikeuksia saada hänet kotipihalta sisälle. Nainen jäi nimittäin suutelemaan pihalla olleen valkoisen Nissan Pathfinderin kanssa kehuen autoa omaksi ”Husky Beariksi”. Naisen avustajat eivät voineet tehdä mitään karkumatkan estämiseksi, koska heillä ei ole lupaa koskea avustettavaan henkilöön.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.