Naiset paljastivat: Tämä on kallein hankintani

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Usein ajatellaan, että naiset ovat turhamaisia ja tekevät usein turhia ja ylihintaisia hankintoja. Nyt tytöt ja naiset pääsivät paljastamaan kameralle mikä on heidän tekemistään ostoksista ollut kaikkein kallein.

Glamour Magazine on lisännyt YouTube-kanavalleen videon, jossa haastatellaan naispuolisia ihmisiä viisivuotiaista aina 75-vuotiaisiin saakka. Jokaiselta kysytään videolla sama kysymys: ”Mikä on kallein tekemäsi ostos?”. Jokaisella on asiaan arvatenkin hieman erilainen vastaus iästä riippuen.

Osa naisista voi salailla kalliita hankintojaan ja piilotella esimerkiksi puolisoltaan ostoskuittejaan. Lasten ja nuorten naisten kalliiden hankintojen joukosta löytyi muun muassa leluja, koruja, hajuvesiä, merkkivaatteita ja -asusteita sekä konserttilippuja. Vanhempien naisten kalliita hankintoja olivat matkat, hääpuvut, omakotitalot ja lasten koulutukset.